Wilt u een t-shirt bedrukken in Den Haag? Of denkt u meer aan het laten bedrukken van een polo? Bij Cheap T-shirt Printing bent u dan zeker aan het juiste adres. Wij zijn immers de voordeligste in het T-shirt of polo bedrukken in Den Haag. Wij houden het graag zo simpel mogelijk. Voor u en voor ons. Wij leveren bij onze service T-shirts tegen de drukprijs. Het betreft daarbij uitsluitend witte T-shirts in diverse maten v an S t/m XXL van zeer goede kwaliteit. T-shirt of polo bedrukken in Den Haag kan bij ons in elk gewenste kleur.

Voor het T-shirt of polo bedrukken in Den Haag en omstreken komt u natuurlijk naar ons. Enkel alleen al omdat wij u vele voordelen bieden, waaronder:

  • De voordeligste van heel Nederland;
  • Specialist t-shirts en polo’s bedrukken;
  • Wij hebben een uitgebreid assortiment textiel;
  • Ook voor cadeau artikelen;
  • 35 jaar ervaring in het kleding bedrukken;

Wilt u meer weten over hoe polo bedrukken in Den Haag bij ons verloopt? Of heeft u meer interesse in het bedrukken van een T-shirt? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Of bel naar 070 – 385 06 00.

Cheap T-shirt Printing is gevestigd aan de De Tol 156 in Leidschendam.

Textieldrukkerijen voor T-shirt bedrukken in Den Haag

Veel textieldrukkerijen ontwikkelen zich als ware textielgroothandels en berekenen over de ingekochte goederen vaak riante marges. Bovendien kosten grote voorraden bij deze veel geld. Dit is niet het geval bij ons. Wij zijn namelijk geen textielhandelaren! Wij zijn textieldrukkers van huis uit, met meer dan 35 jaren ervaring. Dit is dan ook de reden waarom wij T-shirts gratis leveren.

Als u een T-shirt of polo laat bedrukken in Den Haag bij ons, dan bent u verzekerd van dat het met zorg in onze eigen modern en goed ingerichte drukkerij wordt bedrukt. Uw polo bedrukken wordt gedaan met Plastisol inkten, welke ook na vele wasbeurten hun kleuren behouden. U kunt jarenlang plezier hebben van uw T-shirt of polo.

De kosten van T-shirt of polo bedrukken in Den Haag

Wat kost het drukken bij Cheap T-shirt Printing? Voor iedere kleur of ontwerp berekenen wij slechts 37,50 euro startkosten. Herhalingsopdrachten kosten 25 euro per kleur of ontwerp. Grote aantallen T-shirts bedrukken in Den Haag is mogelijk, dit doen wij enkel op aanvraag. Onze prijzen zijn exclusief BTW en vrachtkosten. Direct bestellen? Bel of mail ons! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het verifiëren van uw bestellen.