Wilt u textiel bedrukken in Den Haag? En zoekt u naar een voordelig adres dat u daarbij kan helpen? Dan bent u bij Cheap T-shirt Printing aan het juiste adres. Wij houden het graag simpel, voor u en voor ons. Wij leveren bij onze service T-shirts tegen de drukprijs. Het betreft uitsluitend witte T-shirts in diverse maten van S t/m XXL van zeer goede kwaliteit. Het textiel bedrukken in Den Haag is bij ons mogelijk in elke gewenste kleur.

Voor het kleding bedrukken in Den Haag en omstreken komt u natuurlijk naar ons. Enkel alleen al omdat wij u vele voordelen bieden, waaronder:

  • De voordeligste van heel Nederland;
  • Specialist t-shirts en polo’s bedrukken;
  • Een uitgebreid assortiment textiel;
  • Ook voor cadeau artikelen;
  • 42 jaar ervaring in het kleding bedrukken in Den Haag.

Wilt u meer weten over hoe textiel bedrukken in Den Haag bij ons verloopt? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Of bel naar  070 – 383 85 10.

Cheap T-shirt Printing is gevestigd aan de De Tol 156 in Leidschendam.

Specialiteiten kleding bedrukken in Den Haag

Het textiel bedrukken in Den Haag mogen wij zeker als één van onze specialiteiten noemen. Door ons grote aanbod van textiel leveranciers en producten, kunnen wij aan de hand van uw specifieke wens het juiste product met u uitkiezen.

Bij ons kunt u tevens gebruik maken van onze all-in service. Van ontwerp tot product keuze. Of het nu gaat om simpel promotie T-shirt of om professionele bedrijfskleding. Bij ons maakt dit niet uit. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Hoe te bestellen?

Wilt u gebruik maken van onze diensten om kleding te bedrukken in Den Haag? Hiervoor verwijzen wij u graag door naar ons bestelformulier. Wij controleren eerst alle per e-mail binnengekomen opdrachten. Dit doen wij schriftelijk of telefonisch. Dit doen wij om te controleren of er geen fouten zijn gemaakt bij het invullen van ons formulier. Alvorens wij tot productie over gaan dient u 50% van het totaalbedrag inclusief BTW aan te betalen. Indien wij nog vragen hebben over uw bestelling, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u meer weten over het textiel bedrukken in Den Haag? Neem dan gerust contact op. Wilt u een indicatie van de mogelijke kosten? Bekijk dan onze tarieven.